Contact

NUREVA + BARCO Collaboration that clicks

15/02/2021

Nureva en Barco ClickShare Conference zijn een samenwerking aangegaan om hybride vergaderen zo gemakkelijk mogelijk te maken – zodat u aan de slag kunt met het werk dat er het meest toe doet.

Barco ClickShare Conference-producten kunnen worden aangesloten op Nureva®-audioconferentiesystemen om een gebruiksvriendelijk, platformonafhankelijk draadloos conferentiesysteem te bieden met heldere en betrouwbare audioprestaties die perfect zijn voor elke vergaderruimte.

Hoe werkt het?
Met Barco ClickShare Conference kunnen gebruikers gemakkelijk verbinding maken met vergaderingen via hun persoonlijke apparaten – het is wat ze noemen “Bring Your Own Meeting” (BYOM). Nureva-systemen leveren de audio in de vergaderruimte en gebruiken gepatenteerde Microphone Mist ™ -technologie om microfoondekking over de hele kamer te bieden, zodat gebruikers op afstand elk woord van de vergadering kunnen horen. Het beste deel: het is allemaal heel gemakkelijk. Het andere beste deel: veel leukere vergaderingen.

 

Oplossingen die voor elke ruimte werken
Nureva-audioconferentiesystemen en Barco ClickShare-producten kunnen op meerdere manieren worden gecombineerd om te passen bij de grootte en het gebruik van vrijwel elke vergaderruimte. Je neemt je eigen meeting mee, en met de combinatie van Nureva en Barco-producten komt alles en iedereen met elkaar in contact.

Download de whitepaper

 

Laatste nieuws

Contact

Wilt u meer weten over de producten van LMS Distribution? Neem contact met ons op >

Deel dit artikel