Contact

Geen vrije meetingsruimte te vinden terwijl ze allemaal leeg staan.

16/04/2019

Een veelvoorkomend probleem. Ruimtes worden geboekt maar vergaderingen worden verzet of geannuleerd zonder dat de meetingsruimtes ook worden geannuleerd. Er zijn genoeg meetingsruimteboekingssystemen op de markt maar voldoen ze ook aan de verwachtingen? Is uw oplossing klaar voor de toekomst? Is uw oplossing secure genoeg op It technisch gebied? Zijn de diverse onderdelen en updates nog beschikbaar als u wil uitbreiden?

Leftclick bied antwoord op al deze vragen. Het roomboekingssysteem draait op een digital signage platform waardoor het mogelijk wordt gemaakt dat naast het roomboekingssysteem de oplossing eventueel ook is uit te breiden met way finding, digitale receptie of Deskguide waarbij u de dekkingsgraad van uw medewerkers inzichtelijk kunt maken, ideaal wanneer uw bedrijf ingesteld is op flexwerken of als u wilt weten waar uw BHVérs zich bevinden bij calamiteiten.

Communiceer de juiste boodschap
Omdat alles op een digital signage platform draait is het ook mogelijk om reclameboodschappen te communiceren, gasten welkom te heten of bedrijfsinformatie te verspreiden onder uw medewerkers

Precense integratie
Presence kan volledig binnen uw bestaande IT- en communicatie systemen worden geïntegreerd. Door gebruik te maken van de vele standaard door LeftClick aangeboden koppelingen of de flexibele API is Presence eenvoudig te koppelen met een van uw communicatie- of gebouwbeheer systemen.

Het product is zo sterk als de zwakste schakel

Leftclick is het enige merk op de markt dat volledig ISO27001- 27002 en NEN7510 is gecertificeerd. Zowel met data, software, hardware als bedrijfsmatige processen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw vertrouwelijke gegevens niet via datalekken of andere wegen uw bedrijf zullen verlaten.

Kies voor leftclick en u bent klaar voor de toekomst.

Laatste nieuws

Contact

Wilt u meer weten over de producten van LMS Distribution? Neem contact met ons op >

Deel dit artikel